Modele kartolinash per ditelindje

Në fonds të Fundit do ta plat po ashtu se është diçka e re por që megjithatë ka qenë prej kohësh Aty, sepse gjithçka Probajmo nga një “Ka-qenë-tashmë”. (Autori është Arbëresh, shkrimtar i njohur në Zvicër që shkruan në gjuhën gjermane) Sa mirë që keni pasur guximin ta bëni këtë shtet. Jam i Sigurt, Kosovë, TI dhe banorët tu, do të keni bujarinë e mirënjohjes, që duhet ta ketë secila qenie, Kur IA del që të jetë e pavarur dhe e lirë MBI tokë. Mbaj MEND: Kur Isha dhjetë vjeç Unë erdha në Zvicër. Më duhej të mësoja një gjuhë të re. “Arbërishten” temps Këtu NUK e formules kuptonte askush. Isha i pasigurt. Dhe megjithatë e kisha ndjenjën e një të ardhmeje të bukur e të Gjerë. Ndjehesha i pavarur. Unë e kujtoj Ende saktësisht gëzimin dhe eksitimin që zotëronte hapësirën. Më në Fund, po përshëndetnin një shtet të RI. Edhe po të MOS ishe vetë i pranishëm në até shtet, këto valë e arrinin çdo CEP të Evropës. Edhe Bernën.

ATO Kishin depërtuar nëpër qytet. Tash i lejoj Vetes të imagjinoj se Edhe Kosova dhjetë vjeçe kështu i ka punët. Ndonëse asaj NUK i duhet të mësojë një gjuhë të re, AJO ka MBase pasiguritë që i ka një adoleshent. Edhe PSE nganjëherë Mund të MOS vlerësosh në mënyrë të saktë, Gjithmonë e ke këtë ndjenjën e të ardhmes së bukur dhe të Gjerë. ..

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.